Yksilölliset ja ystävälliset kotihoiva- ja sairaanhoitopalvelut Lappeenrannassa sekä lähikunnissa

Kotihoiva HuoltoSet tarjoaa laadukkaat kotihoiva- ja sairaanhoitopalvelut Lappeenrannassa sekä lähikunnissa, kuten Taipalsaarella, Lemillä, Luumäessä ja Savitaipaleella. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme ystävällistä ja kiireetöntä palvelua. 

 

Kaikilla henkilökuntamme jäsenillä on monipuolista hoiva-alan ammattitaitoa, ja räätälöimme laajasta palveluvalikoimastamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisesti juuri sopivan hoivakokonaisuuden. Tältä sivulta voit lukea lisätietoja tarjoamistamme palveluista.

Ota yhteyttä

Kotisairaanhoidon palvelut

Kotisairaanhoitopalvelut tukevat sairaalasta kotiutumista sekä tekevät rutiininomaisesta terveydenhuollosta saumattoman osan arkea. Hoitosuunnitelma tehdään aina hoitavan lääkärin ohjeiden ja lähetteen perusteella. Tarvittaessa voimme myös ohjata ja tukea omaishoitajia hoidon eri vaiheissa. 


Tarjoamme sairaanhoitopalveluja sekä kertaluontoisesti että osana pitkäkestoista hoitosuunnitelmaa. Suoritamme luotettavasti kaikki tarvittavat rutiinitoimenpiteet, jotta asiakkaamme voisi välttyä toistuvilta terveyskeskus- tai sairaalakäynneiltä ja toipua sen sijaan rauhallisessa kotiympäristössä.

Tarjoamiimme kotisairaanhoidon peruspalveluihin kuuluvat esimerkiksi haavanhoito, injektiot ja rokotukset, näytteiden otot sekä lääkehoidot. Yksityiskohdista sovitaan aina tarkemmin lääkärin lähetteen perusteella sekä yhteistyössä potilaan ja omaisten kanssa.

Hoivapalvelut kotona ja kodin ulkopuolella

Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös arkea helpottavat hoivapalvelut. Tarjoamme kotioloissa siistimisapua ja kylvetystä sekä huolehdimme kaupassa käynnistä asiakkaan puolesta. 


Kodin ulkopuolella tulemme asioinnin tueksi sekä autamme virkistystoiminnassa. Virkistystoiminta suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja voimavarojen mukaan. Se voi käsittää esimerkiksi kävelyllä, ostoksilla tai kahvilla käyntiä. Toteutamme hoivapalveluja myös omaishoidon tueksi – ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja.

Palveluhinnasto

Hoiva- ja sairaanhoitopalvelut arkisin 

Päivisin 7–18: 40 €/tunti, 30 € / 30 min
Iltaisin 18–21: 46 €/ tunti, 35 €/ 30 min

Hoiva- ja sairaanhoitopalvelut viikonloppuisin
Lauantaipäivisin: 50 €/tunti, 37 € / 30 min
Lauantai-iltaisin 18–21: 56 €/tunti, 42 €/ 30 min

Sunnuntaipäivisin: 59 €/tunti, 44 € / 30 min
Sunnuntai-iltaisin 18–21: 65 €/tunti, 49 €/ 30 min

Kodin siistimistyöt

30 €/tunti
20 €/ 30 min

Pyydämme huomioimaan, että minimilaskutusaika esimerkiksi toimenpidekäynneistä on 30 minuuttia.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Palveluistamme voi hakea kotitalousvähennystä – voit lukea lisätietoja täältä.